Dersom du har en eldre Mac som må oppgraderes til 10.11 El Capitan før du oppgraderer den videre, kan du laste ned OS X El Capitan her: https://itunes.apple.com/app/os-x-el-capitan/id1147835434?mt=12

Start oppgraderingen fra App Store som normalt og oppgrader til 10.11.6 El Capitan. Når dette er gjort besøker du App Store igjen og oppgraderer til nyeste versjon av macOS.

Merk at 10.12 Sierra, 10.13 High Sierra og 10.14 Mojave alle har en grense på hvor gammel Macen din kan være, men som en tommelfingerregel kan du nesten alltid oppgradere til OS X El Capitan.