Om du bruker Office 2016 på Mac og har et gyldig Office 365-abonnement, kan det hende du får meldingen:

"Du kan med brukernavn@example.com-kontoen din ikke redigere på Mac. Kontakt systemansvarlig hvis du vil lære mer om Office-abonnementet ditt."

Dette skyldes en feil i Office 2016 for Mac som gjør at kontrollen på om du har et gyldig abonnement feiler. For å bli kvitt feilmeldingen klikker du på "Bruk en annen konto" og logger inn på nytt med kontoen som er angitt i feilmeldingen.