Dersom du har et gyldig Office 365-abonnement kjøpt via oss eller en annen leverandør, gjør slik. Vær oppmerksom på at ikke alle Office 365-abonnementer inkluderer lokal installasjon av Office.

PC eller Mac:

Installasjon av Office lokalt på din Mac eller PC gjøres fra installasjonssiden på Office-portalen. Bruk ditt Office 365 brukernavn og passord for å logge på. Dersom abonnementet ditt ikke inkluderer lokal installasjon av Office vil du ikke se noe relevant på denne siden. De aller fleste av våre kunder kan velge mellom nyeste og forrige versjon av Office og kan installere programmene på inntil fem forskjellige bærbare eller stasjonære PC-er, Macer eller en kombinasjon.

Smarttelefoner og nettbrett:

Office på iPhone, iPad og Android smarttelefoner og nettbrett kan laste ned Office-programmene fra henholdsvis Apple App Store og Google Play Store på enheten. Etter installasjon bruker du ditt Office 365 brukernavn og passord for å logge på programmene. Brukernavn og passord brukes i denne sammenhengen kun for å bekrefte at du har en gyldig lisens. Oppsett av e-postkonto i Outlook-appen må gjøres separat.

Installasjon på smarttelefoner og nettbrett har en separat installasjonskvote på fem. Det vil for eksempel si at du ikke bruker opp en av de fem Mac- eller PC-installasjonene om du installerer Office på en iPad.

Tips: selv om du ikke har en Office 365-konto kan du allikevel installere Office på smarttelefonen og/eller nettbrettet ditt og bruke appene til å se på Office-filer.