Dersom du ønsker å oppgradere til Windows 10 og ikke lengre får tilbud på skjermen din om dette, så kan du starte oppgraderingen manuelt. Gå til https://www.microsoft.com/nb-no/software-download/windows10 og klikk på "Oppgrader nå". Dette vil laste ned et installasjonsprogram som starter oppgraderingsprosessen. Følg anvisningene på skjermen for å installere.

Vær oppmerksom på at prosessen med nedlasting og installasjon kan ta mange timer, avhengig av hvor rask internettlinje og maskin du har. Det er også bare Windows 7 og Windows 8.1 som kan oppgraderes til Windows 10 gratis.