Alle e-postkontoer i Office 365 har 50 GB lagringsplass, men hvor mye av plassen som er ledig står i utgangspunktet ingen steder. Det er to måter å raskt finne denne informasjonen på:

Metode 1: i Outlook 2013 og Outlook 2016.

Åpne Outlook og høyreklikk på statuslinjen helt i bunnen av programmet. Huk av for valget "Kvoteinformasjon". I løpet av kort tid vil det nede til venstre i statuslinjen stå hvor mye ledig plass e-postkontoen har. Omo du holder muspekeren over informasjonen vil du se flere detaljer:

Metode 2: i Outlook Web App

Logg på Outlook Web App på adressen https://outlook.office365.com med Office 365-kontoen din. Klikk på tannhjulet oppe til høyre og velg Alternativer. Velg Generelt -> Min Konto. Brukt plass står oppgitt nede til høyre under "Postboksbruk".