Dersom du har en scanner som kan sende dokumenter på e-post og en fungerende Office 365-konto, kan du sende dokumentene via Microsofts e-postservere. Hvordan dette konfigureres i skriveren varierer veldig fra produsent til produsent, men det er en del felles innstillinger for alle. Om du ikke vil bruke din personlige konto til dette, kan det settes opp en separat konto for sending av scannede dokumenter. Ta kontakt med support, så hjelper vi deg.

Denne metoden krever at skriveren/scanneren logger på med et brukernavn og et passord. Sett derfor opp i scanneren at sendingen krever autentisering.

Bruk følgende innstillinger:

• Brukernavn: din Office 365-konto. Dette er typisk e-postadressen din, for eksempel brukernavn@example.no
  • Passord: passordet til Office 365-kontoen din
  • SMTP-server: smtp.office365.com
  • Portnummer: 587
  • TLS: ja. Dette er påkrevd. SSL kan ikke brukes.