Denne veiledningen gjelder for Outlook 2013 og Outlook 2016. Metoden er den samme i Outlook 2010 og i Outlook Web App, men skjermbildene er ikke like.

OBS: for å åpne en kollegas kalender må kalenderen være delt med deg på forhånd. Normalt er alle kalendere delt med alle i Office 365, men det er mulig å fjerne eller endre tilgangen til sin egen kalender for en eller flere andre brukere. Ta kontakt med support om det er kalendre du ikke klarer å åpne som du skulle hatt tilgang til.

Om du ikke ser alle detaljer om avtalene i din kollegas kalender må kalender-eieren gjøre noen endringer. Følg i så fall denne veiledningen.

Gjør slik for å åpne en annens kalender:

1. Start Outlook og gå til kalendervisning ved å klikke på kalendersymbolet nederst til venstre i snarveilinjen:

2. Høyreklikk på "Mine kalendere" (eller "My Calendars") og velg "Legg til kalender" og deretter "Fra adressebok":

3. Marker kollegaen din i adresselisten som kommer opp, eller søk etter navnet i søkefeltet. Klikk deretter på Kalender-knappen nederst. Du kan velge  en eller flere navn her før du klikker OK. I eksempelbildet er "Demobruker" allerede valgt.

4. Klikk OK. Kalendrene til alle du valgte vil nå dukke opp i listen under "Mine kalendere" (eller "My Calendars").