Dersom du av forskjellige årsaker vil eksportere alle kontaktene dine fra en Gmail eller Google Apps for Work-konto, bruk følgende fremgangsmåte:

1. Åpne https://www.google.com/contacts i en nettleser og logg på med Google-kontoen du vil eksportere fra. Dersom du allerede er innlogget et annet sted på Google, velg Kontakter (eller Contacts) fra sjakkbrettmenyen oppe til høyre:

2. Klikk på knappen "Mer" over kontaktlisten og velg "Eksporter":

3. Velg hva du vil eksportere og eksportformat og klikk "Eksportér". Det lastes deretter ned en CSV-fil (kommaseparerte verdier) med kontaktene i. Det er viktig å velge riktig format her. Om du for eksempel eksporterer i Google-format og forsøker å importere denne filen til Outlook, så vil norske bokstaver ikke se riktige ut og kolonnene i filen ha feil rekkefølge.

4. For å importere filen til Outlook, gå tl Outlook og velg Fil -> Importer/Eksporter og følg veiviseren.