Denne artikkelen gjelder bare de som har bærbare eller stasjonære maskiner fullkryptert med Symantec Drive Encryption.

Om du vil endre passordet som brukes for å låse opp maskinen ved oppstart (se bilde), start opp maskinen på vanlig måte og bytt deretter passord når du er kommet inn i Windows. For å bytte passord her, trykk Ctrl-Alt-Del (hold nede alle tre tastene samtidig) og velg "Endre et passord".

Som standard er alle maskiner vi har installert Symantec Drive Encryption på satt opp til å "arve" passordet fra Windows (såkalt Single Sign On, SSO), så når du endrer passordet i Windows endrer du automatisk passordet i Symantec Drive Encryption.