Dersom du ønsker eller er nødt til å konfigurere Office 365-e-posten som en IMAP-konto, bruk følgende innstillinger i e-postprogrammet. Eksempler på e-postprogrammer som må bruke IMAP er Windows Live Mail og Mozilla Thunderbird.

Brukernavn: ditt Office 365-kontonavn. Dette er som regel e-postadressen din (bruker.navn@example.com), men ikke alltid.

Passord: som for Office 365-kontoen din

Innkommende mailserver: outlook.office365.com

Port: 993

SSL: ja

Utgående mailserver: smtp.office365.com

Port: 587

SSL: ja

Krever autentisering: ja. Bruk samme brukernavn og passord som i Office 365.