For å endre passordet på Office 365-kontoen din, gjør slik. Kontoen kalles i enkelte sammenhenger også for Organisasjonskonto. Denne veiledningen fungerer også for Exchange Online.

1. Logg på https://portal.office.com med Office 365-kontoen din eller Exchange Online-kontoen din. Om du allerede er innlogget i f.eks. Outlook Web App (OWA) kan du hoppe over dette punktet.

2. Klikk på tannhjulet oppe til høyre i vinduet og klikk på "Endre passord":

3. Angi gammel passord og deretter det nye passordet to ganger. Det nye passordet må inneholde minst 8 tegn og ha en blanding av tall, store bokstaver og små bokstaver. Det kan ikke inneholde mellomrom eller < og >. Andre spesialtegn er tillatt.

4. Husk å oppdatere passordet på smarttelefoner og nettbrett. På datamaskinen din vil du bli spurt om det nye passordet når du starter Outlook eller andre Office-programmer, men om du f.eks. leser mailen din på en Mac med Apple Mail må du oppdatere passordet i Internett-kontoer under Systemvalg.