Outlook Web App er tilgjengelig på adressen https://outlook.office365.com. Bruk Office 365-kontoen din for å logge på.

For å logge av igjen, klikk på knappen øverst til høyre og velg "Logg av". Om du ikke har lagt inn kontobilde vil det i stedet vises en siluett.

For å komme til andre programmer i Office 365, f.eks. kalender eller kontaktliste, klikk på sjakkbrett-knappen oppe til venstre. Avhengig av Office 365-abonnementet ditt kan denne menyen se annerledes ut.