Slik setter du opp Office 365- eller Exchange Online-mailkontoen din i Outlook 2013 og 2016. Dette er en regulær Exchange-konto med kalender, mail, kontakter, notater og gjøremålslister.

1. Klikk på nedtrekksmenyen "Fil" i Outlook, velg "Informasjon" og klikk på Kontoinnstillinger. Velg deretter Kontoinnstillinger fra listen

2. Klikk "Ny" i neste skjermbilde for å legge til en mailkonto:

3. Velg "E-postkonto" i neste bilde og klikk "Neste"

4. Angi kontoinformasjonen din og klikk "Neste". Outlook finner serverinnstillingene automatisk, så det er ikke nødvendig å angi mer enn navn, mailadresse og passord.

5. Outlook søker nå etter innstillingene for kontoen din. Dette kan ta litt tid, så vær tålmodig.

6. Når Outlook har funnet alle innstillingene og logget på mailserveren er oppsettet ferdig. Klikk på "Fullfør". Den nye mailkontoen din vil nå dukke opp i mappelisten i Outlook. Delte mailkontoer du har tilgang til vil også dukke opp i kontolisten.