Slik setter du opp en mailkonto i Office 365 eller Exchange Online mot det innebyggede mailprogrammet på Mac ("Mail"). Skjermbildene er fra OS X 10.10 "Yosemite", men de er i all hovedsak like på eldre utgaver av OS X.

1. Klikk på Mail -> Valg i nedtrekksmenyen helt oppe til venstre i Mail

2. Gå til arkfanen "Kontoer" (eller "Accounts" om du har engelsk språk)

3. Klikk på pluss-tegnet nederst i kontolisten:

4. Velg kontotype "Exchange"

5. Angi navn, mailadresse og passord for kontoen din. Om du ikke vet passordet ditt, kontakt support på 400 99 700, så kan vi gi deg et nytt.

6. Dette punktet er som regel ikke nødvendig. Normalt skal Mail finne ut av resten av innstillingene selv, men dersom du blir spurt om serveradresse skal du bruke outlook.office365.com. Se skjermbilde.

7. Du får nå en oppsummering av kontoinnstillingene. Klikk på fortsett (eller "Continue").

8. Til slutt får du opp en dialogboks for å velge hva slags informasjon du vil synkronisere fra mailkontoen din til Macen. Huk av for den informasjonen du trenger. Informasjonen du synkroniserer havner i sine respektive programmer på Macen: mail i Mail, kalenderoppføringer i Kalender, kontakter i Kontakter osv. Klikk Ferdig (eller "Done") når du har valgt. Du kan endre disse valgene senere i Systemvalg -> Internettkontoer.

9. Mail, kalenderoppføringer og annet begynner nå å synke og vil dukke opp i løpet av noen minutter.

10. Om du har mail fra gamle kontoer som skal flyttes over til den nye, bruk dra-og-slipp mellom mappene i Mail.