Dersom det ringer på Macen din samtidig som det ringer på iPhonen din og du ønsker slå av denne funksjonen, gjør følgende:

1. Gå til Programmer-mappen i Finder og start programmet Facetime.
  2. Klikk på nedtrekksmenyen "Facetime" og deretter på "Valg"
  3. Ta vekk avkrysningen på "iPhone-mobilanrop" og lukk innstillingsvinduet

Facetime er forøvrig Apples svar på Skype: et program for å foreta videosamtaler. Veldig greit om du vil ringe noen og demonstrere eller vise noe.