Kunder med Dynamic Operations' grunnpakke har mulighet til å registrere sine mobile enheter hos oss. Dette gjør det blant annet mulig å fjernslette eller låse enhetene ved tap og tyveri. Enhetene registreres normalt som bruker-eide enheter (såkalt BYOD, Bring Your Own Device), noe som medfører at Dynamic Operations eller andre ikke har tilgang til enhetens lokasjonsdata eller noe av innholdet på telefonen.

Oppsettet er nokså enkelt: du får en SMS med en link i. Trykk på denne og følg anvisningene på skjermen.

Detaljert fremgangsmåte

Steg 1: Trykk på linken i SMS-en du fikk. Den firesifrede koden kan du ignorere på iPhone og iPad.

Steg 2: trykk på "Download for your iOS device" på nettsiden som kommer opp:

Steg 3: Trykk på "Installer" på neste skjerm:

Steg 4: Les meldingen som kommer opp på skjermen og trykk "Installer".

Dersom enheten din blir registrert som bruker-eid kan Dynamic Operations IKKE hente inn personlige opplysninnger eller lese, installere og behandle programmer på iPhone- eller iPad-enheten.

Steg 5: I neste skjermbilde blir du bedt om en firesifret kode. Dette er den normale sikkerhstskoden (opplåsingskoden) til telefonen/nettbrettet ditt, IKKE koden du fikk i SMS-en.

Steg 6: Trykk på "Ferdig", og du er klar. Du kan nå bruke telefonen eller nettbrettet som normalt og trenger ikke gjøre noe spesielt etter dette.