Før du kan ta i bruk Office 365- eller Exchange Online-kontoen din og sette den opp i f.eks. Outlook, må du sette et passord og angi språk og tidssone.

Gjør slik:

Punkt 1. Gå til https://portal.office.com og logg inn med brukernavnet og det midlertidige passordet du har fått oppgitt

Punkt 2. Tast inn det midlertidige passordet og angi et nytt. Klikk deretter på "Save". Passordet må inneholde en miks av store bokstaver, små bokstaver og tall.

Punkt 3. Du kommer nå inn i Office365-portalen din. Klikk på lenken "Outlook" øverst for å starte Outlook Web App.

Punkt 4. I neste bilde skal du angi språk og riktig tidssone. Klikk "Save" når du er ferdig. Norge har tidssonen UTC+1.

Punkt 5. Innstilling av passord, språk og tidssone er nå ferdig. Logg av Outlook Web App. Dette punktet er valgfritt. Outlook Web App fungerer som den gamle Outlook Web Access og kan fint brukes som mailprogram i stedet for Outlook.

Du har nå satt passord, språk og tidssone på Office 365/Exchange Online-kontoen din.