Dersom telefonen din faktisk er blitt stjålet eller du vet du har lagt den igjen et sted, har du flere muligheter for å slette innholdet på den.


  • Med "Finn iPhone" i iCloud
  • Fra Outlook Web App i Office 365
  • Via vår Grunnpakke. Krever at telefonen din er aktivert for fjernsletting.


Ta kontakt med support på support@dynops.no eller ring 400 99 700 dersom du ikke vet hvilket alternativ du kan bruke.




Dersom du har "Finn iPhone" påslått i iCloud:

(Finn iPhone slås på i Innstillinger -> iCloud på din iPhone.)


1. Logg inn på iCloud.com og klikk på "Finn iPhone":



2. Du får nå opp et kart om viser omtrent hvor enhetene dine selv tror de befinner seg geografisk. Dersom stedstjenester ikke er påslått i iPhonen kan det være avvik mellom det kartet viser og virkeligheten. Velg telefonen (eller iPaden eller Macen) fra menyen på toppen, midt på siden.


3. Angi om du har mistet telefonen eller den er blitt sjålet. Om du klikker på "Mistet" får du muligheten til å legge telefonnummeret ditt ut på skjermen så en eventuelt ærlig finner kan ringe deg. Klikker du på "Slett iPhone" får du en advarsel om at telefonen vil bli fullstendig nullstilt.





Vær oppmerksom på at telefonen er fullt brukbar selv om den er slettet. Ta derfor kontakt med teleoperatøren din for å få sperret abonnementet dersom du har slått av PIN-koden på SIM-kortet ditt.





Dersom du synkroniserer din iPhone med Office 365

Dette trikset fungerer også med Android og Windows Phone. Se også Microsofts veiledning.


Dersom du synkroniserer telefonen din med mailkontoen i Office 365 kan du slette telefonen fra Outlook Web App (OWA).


1. Logg inn på Office 365 via https://portal.office.com


2. Gå til Outlook Web App ved å klikke på menylinjen øverst i skjermbildet. Normalt havner man i Outlook Web App når man logger inn.


3. Klikk på tannhjulet øverst til høyre og velg "Alternativer":


4. Velg "Telefon" til venstre på menyen. Du vil nå se en liste over alle enheter du synkroniserer mailkontoen mot. Velg den aktuelle enheten og klikk på knappen som er avmerket i bildet ("Tøm enhet").


5. Svar bekreftende på advarselen. Slett deretter telefonen fra listen i Outlook Web App.