Om telefonen din ikke har tilgang til internett vil du ikke få spørsmål om å godkjenne påloggingen. I dette tilfellet kan du i stedet generere en engangskode i Duo Mobile-appen for å logge på.

Gjør slik:

1. Tast inn brukernavn og passord som normalt

2. Når påloggingen venter på godkjenning fra deg, klikk på "Cancel":

3. Du får nå opp denne dialogboksen:

4. For å generere engangskoden du skal taste inn, start Duo Mobile-appen på smarttelefonen og trykk på nøkkelsymbolet ved siden av kontoen. For å genere en ny kode, trykk på nøkkelsymbolet en gang til. Vær oppmerksom på at koden bare fungerer én gang.

5. Tast inn denne koden og klikk OK.