Dynamic Operations påtar seg ikke reparasjoner av smarttelefoner eller nettbrett, men vi kan trygt anbefale Eirik Kvisli hos Dr. iPod.

De holder til i Rosenkrantz Gate 10b i Oslo sentrum og holder åpent mandag - fredag mellom kl 10.00 og kl 17.00.

iPhones og iPads kan i mange tilfeller repareres mens du venter.

Veibeskrivelse til Dr. iPod.

Alternativt kan man levere inn sin iPhone til Mobilfikser'n i Sandvika, i Oslo eller på Jessheim. De har greie priser og bytter knuste skjermen på et par timer. Se Mobilfiksern's hjemmesider for mer informasjon.