Dersom noen i firmaet deler kalenderen sin med deg ser du i utgangspunktet bare ledige og opptatte tidspunkter i den. For å se flere detaljer om avtalene må den som eier kalenderen gjøre noen justeringer. Veiledningen er for Outlook 2013.



Gjør slik:



1. Start Outlook og klikk på kalenderknappen nederst i navigasjonsfeltet til venstre.





2. Listen med kalendere kommer opp. Høyreklikk på den kalenderen som er delt ut og velg "Egenskaper" (eller "Properties" dersom du har engelsk Outlook).




3. Velg arkfanen "Tillatelser" og angi "Leser" som tilgangsnivå for aktuelle personer. Dette tilgangsnivået har visning av avtaledetaljer som standard. Om du vil angi andre typer tilgang, velg dette fra nedtrekkslisten eller definer ditt eget tilgangsnivå for den markerte personen.





4. Klikk "OK" for å lagre oppsettet. Etter noen sekunder skal kollegene du delte kalenderen med se endringene i tilgangsnivået.