Når man endrer passord på Office 365-kontoen sin kan det av og til skje at maskinen din fortsatt har det gamle passordet lagret. Dette gir seg typisk utslag i at Outlook ustanselig spør etter passordet til Office 365-kontoen din uten å godta det.

For å fjerne den gamle, lagrede passordoppføringen, gjør slik. Dette gjelder Windows 7:

Avslutt Outlook før du begynner.

1. Klikk Start og gå til Kontrollpanel.

2. Klikk på "Brukerkontoer og familiesikkerhet" i kontrollpanelet

3. Klikk på "Legitimasjonsbehandling"

4. Finn kontoen du har problemer med under "Generell legitimasjon", og utvid informasjonen ved å klikke på pilknappen

5. Klikk "Fjern fra hvelv" og svar bekreftende på dialogboksen som kommer opp.

6. Start Outlook igjen og tast inn det riktige passordet når du blir spurt. Kryss av for at passordet skal huskes.