Mange vil ha den gamle versjonen av Keynote (v5.3) på Macen sin fremfor Keynote 6. Om du har den gamle versjonen liggende i mappen Programmer -> iWork '09, kan du gjøre følgende for å alltid bruke Keynote 5:

1. Åpne mappen Programmer i Finder
  2. Lag en mappe i Programmer som heter "Keynote6"
  3. Flytt (dra og slipp) Keynote-programmet fra Programmer-mappen til Keynote6
  4. Når flyttingen er ferdig, høyreklikk på Keynote-ikonet i Keynote6-mappen og velg "Komprimer "Keynote""
  5. Når komprimeringen er ferdig, slett Keynote fra Keynote6-mappen (ikke Keynote.zip!)
  6. Gå til mappen iWork '09 der den gamle versjonen av Keynote ligger
  7. Kopier Keynote til Programmer-mappen. Bruk dra og slipp eller kopier og lim inn

Sjekk til slutt at Keynote-presentasjoner åpnes i den gamle versjonen av Keynote:

1. Finn en Keynote-presentasjon
  2. Høyreklikk (eller Ctrl-klikk) på filen og velg Vis Info / Get Info. Du skal få opp følgende:

3. Keynote 5 har et brunt ikon mens Keynote 6 har et blått. Om det vises feil i nedtrekkslisten, velg Keynote 5 og klikk Endre alle / Change all.