Invitasjon i e-post

Du mottar en invitasjon fra oss i en e-post. I denne er det en knapp for å akseptere invitasjonen. Trykk på knappen (1) for å komme til din nye nettside.

Opprett ny konto

For å logge inn senere og redigere sidene trenger du en brukerkonto. Trykk på knappen nederst for å opprette en ny konto (1).

Oppgi din kontaktinformasjon

Fyll inn alle feltene og trykk på knappen for å lage kontoen din til slutt (1).

Godkjenn invitasjonen

Trykk på knappen (1) for å godta invitasjonen og komme i gang:

Avslutt introduksjonsvideoen

Trykk på krysset oppe til høyre i skjermen du kommer til for å avslutte avspilling av introduksjonsvideoen.

Gratulerer

Du har nå gjort alle stegene som trengs for å nå og administrere dine egne nettsider. Husk å lage bokmerke i nettleseren, og lykke til med fortsettelsen!