Om du skulle være så uheldig å ha glemt sikkerhetskoden til din iPhone eller du har tastet feil kode seks ganger, har du sannsynligvis fått meldingen "iPhone er deaktivert" opp på skjermen. For å fikse dette må telefonen nullstilles. Følg denne oppskriften fra Apple for å nullstille telefonen og fjerne sikkerhetskoden.


Kortversjon: koble telefonen til Macen eller PC-en mens den starter opp og følg anvisningene på skjermen.


OBS: du mister ingen data dersom du har tatt backup av telefonen med iTunes.